« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
USPRKOS CRNIM PROGNOZAMA

Robert Kristan vraća se na led već u rujnu

Kristan je početkom ljeta podvrgnut rutinskoj operaciji koljena nakon koje je došlo do komplikacija, te je učinjena još jedna operacija

Fotografija vijesti
Više o

Robert Kristan

,

Medveščak

Unatoč preuranjenim novinskim natpisima kako je karijera vratara Medveščaka zbog ozljede koljena završena, Robert Kristan već se krajem ovog mjeseca vraća treninzima, a u natjecateljskom ritmu trebao bi biti u rujnu, piše Hina.

Kristan je početkom ljeta podvrgnut rutinskoj operaciji koljena nakon koje je došlo do komplikacija, te je učinjena još jedna operacija. Operativni zahvat je uspio, a igrač se trenutno nalazi na kućnoj njezi u procesu rehabilitacije i terapije, stoji u priopćenju.

Mišljenjem liječničkog tima sigurno je kako će Kristan propustiti pripremne treninge i pripremne utakmice momčadi Medveščaka, dok se njegov prvi povratak na led, u vidu treninga, očekuje krajem kolovoza ove godine.

Naime, nakon operativnog zahvata i tijekom oporavka mišići noge izgubili su snagu, a sam oporavak trenutno nije u cijelosti predvidljiv ,stoga se ovaj ritam oporavka i povratka u igru isključivo smatra okvirnim datumom koji je podložan promjenama. Nakon oporavka i rehabilitacije Kristan će prvo početi s individualnim, a zatim i timskim pripremama, a prvo pojavljivanje u utakmicama očekuje se sredinom, odnosno koncem rujna.

Dok je Kristan na oporavku, zamijeniti će ga novo vratarsko pojačanje Medveščaka - Micahel Ouzas koji se ovih dana pridružio momčadi, dok je na posudbi i Slovenac Aleš Sila.

02.08.2011. 19:27:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh