Metro-portal.hr

objavljeno 02.08.2011. 19:27:13
USPRKOS CRNIM PROGNOZAMA

Robert Kristan vraća se na led već u rujnu

Kristan je početkom ljeta podvrgnut rutinskoj operaciji koljena nakon koje je došlo do komplikacija, te je učinjena još jedna operacija

Fotografija vijesti

Unatoč preuranjenim novinskim natpisima kako je karijera vratara Medveščaka zbog ozljede koljena završena, Robert Kristan već se krajem ovog mjeseca vraća treninzima, a u natjecateljskom ritmu trebao bi biti u rujnu, piše Hina.

Kristan je početkom ljeta podvrgnut rutinskoj operaciji koljena nakon koje je došlo do komplikacija, te je učinjena još jedna operacija. Operativni zahvat je uspio, a igrač se trenutno nalazi na kućnoj njezi u procesu rehabilitacije i terapije, stoji u priopćenju.

Mišljenjem liječničkog tima sigurno je kako će Kristan propustiti pripremne treninge i pripremne utakmice momčadi Medveščaka, dok se njegov prvi povratak na led, u vidu treninga, očekuje krajem kolovoza ove godine.

Naime, nakon operativnog zahvata i tijekom oporavka mišići noge izgubili su snagu, a sam oporavak trenutno nije u cijelosti predvidljiv ,stoga se ovaj ritam oporavka i povratka u igru isključivo smatra okvirnim datumom koji je podložan promjenama. Nakon oporavka i rehabilitacije Kristan će prvo početi s individualnim, a zatim i timskim pripremama, a prvo pojavljivanje u utakmicama očekuje se sredinom, odnosno koncem rujna.

Dok je Kristan na oporavku, zamijeniti će ga novo vratarsko pojačanje Medveščaka - Micahel Ouzas koji se ovih dana pridružio momčadi, dok je na posudbi i Slovenac Aleš Sila.

02.08.2011. 19:27:13
http://metro-portal.hr/robert-kristan-vraca-se-na-led-vec-u-rujnu/61912/