« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
MANUALE D'AMORE 3

Robert de Niro i Monica Bellucci snimaju film u Toskani

De Niro glumi američkog profesora koji se nakon transplantacije srca seli u Italiju i u romantičnoj Toskani se zaljubljuje u Bellucci

Robert de Niro i Monica Bellucci
Robert de Niro i Monica Bellucci (Getty Images)
Više o

Monica Bellucci

,

Volker Kauder

,

Sojabook

Poznati američki glumac Robert de Niro započeo je u četvrtak u talijanskoj Toskani snimanje komedije "Manuale d'amore 3" s glumicom Monicom Bellucci. De Niro u filmu glumi američkog profesora koji se nakon transplantacije srca seli u Italiju i u romantičnoj Toskani se zaljubljuje u Bellucci.

Snimanje je započelo u poznatim toskanskim toplicama Castiglione della Pescaia. Redatelj filma je Giovanni Veronesi, koji je s Monicom Bellucci snimio i film "Manudale d'amore 2".

"Prekrasno je ovdje snimati film, čak i kada se moram prilično potruditi da glumim na talijanskom", rekao je De Niro nakon što su snimljene prve scene filma.

Američka filmska zvijezda kazala je da obožava komedije.

"U komedijama imate više slobode nego u dramama. Za mene je posebna čast to što glumim u talijanskoj komediji. Talijanske komedije imaju posebno značenje u povijesti filma. Talijani imaju poseban talent u tome da izmiješaju dramu i komediju", istaknuo je De Niro. (hina/metro-portal)

21.10.2010. 15:45:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh