« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
NAKON DROGBE...

Rio Ferdinand zbog ozljede koljena propušta SP

Ferdinand se ozlijedio pri kraju treninga kada je pao nakon klizećeg starta, a umjesto njega u englesku reprezentaciju dolazi Michael Dawson

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Fabio Capello

,

ozljeda

,

Rio Ferdinand

Kapetan engleske nogometne reprezentacije Rio Ferdinand (31) neće moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu koje za tjedan dana započinje u Južnoafričkoj Republici zbog ozljede koljena koju je zadobio tijekom prvog treninga reprezentacije u njezinoj bazi za SP u Rustenburgu.

Ferdinand se ozlijedio pri kraju treninga kada je nezgodno pao nakon jednog klizećeg starta. Odmah je prevezen u bolnicu na snimanje, a iz nje je izašao na štakama.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello potvrdio je kako će kapetan  Rio Ferdinand zbog ozljede koljena propustiti Svjetsko prvenstvo.

"Naravno da je to loša vijest za sve nas i momčad je razočarana što je ostala bez Rija. Ozljeda je posljedica nezgode na treningu i nema nikakve veze s travnjakom", rekao je Capello.

Capello je dodao kako je umjesto Ferdinanda u sastav reprezentacije pozvan branič Tottenham Hotspura Michael Dawson. (hina/metro-portal)

04.06.2010. 19:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh