« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina
OBERSNEL

Riječki SDP razočaran Milanovićevim potezom

Obersnel je zaključio da nakon ovakvog poteza Milanovića u SDP-u sigurno neće više biti jedinstva kakvo je nekad bilo i da će to sigurno utjecati na rejting SDP-a

Obersnel i Komadina sigurno će izrešetati Milanovića
Obersnel i Komadina sigurno će izrešetati Milanovića (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Vojko Obersnel

,

Slavko Linić

,

smjena Linića

Vojko Obersnel sazvao je hitan sastanak riječkog ogranka SDP-a nakon što je Milanović potjerao Linića iz Vlade, a na sastanku su bili članovi riječkog Gradskog odbora i gradski vijećnici SDP-a.

Nakon sastanka istaknuo je da cijeli Gradski odbor SDP-a podržava Slavka Linića i da nisu očekivali da bi smjena mogla biti napravljena na način kako je to izveo Milanović.

Obersnel je bio gost u Dnevniku 3 HTV-a gdje je izjavio da je razočaran Milanovićevim potezom na koji on kao premijer ima pravo, no kako mu se čini da je smjena Slavka Linića uzrokovana medijskim napisima.

Za kraj je zaključio da nakon ovakvog poteza Milanovića u SDP-u sigurno neće više biti jedinstva kakvo je nekad bilo i da će to sigurno utjecati na rejting SDP-a.

Sve u svemu, očekuje se današnji sastanak predsjedništva stranke na kojem će Obersnel i Komadina, kao dva najjača riječka SDP-ovca tražiti od Milanovića objašnjenje za njegove poteze. Moglo bi postati stvarno zabavno ... da ne moramo živjeti s tim.

 

07.05.2014. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh