« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
EKSKLUZIVA

Rihanna: Nikome nisam uzor!

Slavna Rihanna ekskluzivno za Metro govori o svom novom albumu ''Rated R'', zlostavljanju Chrisa Browna i odnosu s fanovima

(Getty Images)
Više o

Rihanna

,

Chris Brown

,

Rated R

Pjevačka zvijezda Rihanna privlači pozornost ne samo svojom glazbom, već i svojim privatnim životom, koji je često u prvom planu. S novinarkom francuskog Metroa Rihanna je razgovarala o svom novom albumu, ali joj je povjerila i svoje viđenje slave, zlostavljanja i odgovornosti prema obožavateljima.

''Rated R'' je mračniji od vaših prijašnjih albuma...

Kad smo se upoznali, mojim producentima (Jay-Z i LA Reid) se svidjela moja ''made in the Caribbean'' strana. I zbilja sam bila ponosna što mogu spojiti svoje porijeklo i glazbu. Na albumu ''Rated R'' jako sam inzistirala na svom naglasku. Istina je da ovaj album zvuči mračnije, ali tako sam se osjećala kad sam ga snimala.

Kakav utjecaj na to je imao napad Chrisa Browna?

Recimo da sam oslobodila sve emocije koje su bile u meni kad sam ušla u studio. Bilo je to kao neko čistilište. Kad sam sakrila jedno oko na naslovnici, to je trebalo pokazati da ljudi previše znaju o mom privatnom životu. To me učinilo ranjivom.

Zašto ste o napadu govorili na TV-u?

Zato što sam dobila mnogo pisama mladih djevojaka koje su morale trpjeti iste stvari i koje o tome nisu mogle razgovarati.

Jeste li im vi uzor?

Ne, sigurno ne. Nisam uzor nikome, ali bila bih neodgovorna da ne iskoristim svoj položaj kako bih rekla ljudima da se ne moraju sramiti onoga što im se dogodilo.

Govori se o zabrani fotografija žrtava zločina u američkim medijima. Mislite li da je to dobra ideja?

Da se mene pita, radije ne bih vidjela svoju priču i slike u novinama. To me neko vrijeme boljelo, ali shvatila sam da ništa ne mogu promijeniti. I ne mislim da bi zakon mogao zaustaviti paparazze.

Piše: Sanaa Ben Salem/Metro France
22.01.2010. 10:50:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh