« Zagreb
objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana
REGULACIJA PROMETA

Regulacije prometa za Advent

Tijekom Adventa u Zagrebu, od 27. studenog 2021. do 8. siječnja 2022. u dijelu centra grada vrijedit će posebna regulacija prometa

Trebate malo paziti...
Trebate malo paziti... (Arhiva)
Više o

Advent u Zagrebu

,

regulacija prometa

,

advent

Advent u Zagrebu malo je drugačiji nego prethodnih godina, no ima ga i ove godine i trebate paziti da ne zapnete u prometu na nekim mjestima.

Recimo, opskrba u pješačkoj zoni vozilima s posebnom dozvolom moguća je od ponoći do 10 sati, a u pješačkoj zoni, u koju je ulazak zaštićen podiznim stupićima u Ulici Ivana Tkalčića, Ulici Pavla Radića i Ulici Ivana Dežmana, opskrba je dozvoljena od 6 do 10 sati.

Za potrebe cjelodnevne dostave u pješačku zonu za Advent u Zagrebu 2021. određeno je nekoliko dostavnih mjesta, a taksi stajalište u Vlaškoj ulici, na dijelu od raskrižja s Kurelčevom ulicom do Palmotićeve ulice, bit će izmješteno na istočnu stranu Kurelčeve ulice.

Također, u razdoblju od 27. studenog 2021. do 7. siječnja 2022. bit će zabranjen ulaz i izlaz iz garaže Ban centra postojećom trasom Palmotićeva ulica - Vlaška ulica - Kurelčeva ulica i obrnuto te se ulaz i izlaz dozvoljava trasom kretanja: Palmotićeva ulica - Jurišićeva ulica - Kurelčeva ulica, ulaz u garažu i natrag istom trasom kretanja.

Postavit će se žardinjere u Kurelčevoj i u Vlaškoj ulici - u zoni raskrižja s Palmotićevom ulicom, u Bakačevoj ulici kod raskrižja s kružnim tokom prometa, u Gajevoj ulici kod k.br. 9A i u ulici Dverce u zoni raskrižja s Katarininim trgom, stoji u priopćenju.

28.11.2021. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh