« Zagreb
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
HUMANITARNO

Humanitarna akcija - Čarobna škrinjica božićnih želja

Akcija "Čarobna škrinjica božićnih želja" je prijavljenja Gradskom uredu i vodi se pod evidencijskim brojem GZG-HA/USI-21-73

Humanitarna akcija
Humanitarna akcija (Arhiva)
Više o

Zagrebački humanitarci

,

Čarobna škrinjica božićnih želja

Ova godina je bila sve samo ne obična. Stvari koje su se događale i još uvijek se događaju nikako nismo priželjkivali, ali to nije razlog da nestane naša tradicionalna božićna čarolija! Ne postoje pandemije, potresi ni krize koje mogu zaustaviti dječje želje i našu namjeru da im po tko zna koji put dokažemo da Djedica postoji i da barem jednom u godini uljepšamo blagdanski stol onima manje sretnim.

Na popisu za darove, uz naše korisnike - djecu iz socijalno ugroženih obitelji, našli su se i korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica - klinci i klinceze s intelektualnim teškoćama. Sveukupno smo prikupili 163 božićna poklona.

Ono što nam sada preostaje i za što trebamo vašu pomoć je uljepšati blagdanski stol 11 socijalno ugroženih obitelji  kojima osim uobičajenih potrepština - mlijeko, suhomesnati proizvodi, čokoladni i mliječni namazi, kava, kakao, pekmez, šećer, sol, brašno, higijenske potrepštine i sredstva za pranje i čišćenje, ... - prikupljamo i sve za kolače: margarin, čokolada za kuhanje, bademi, orasi, lješnjaci, mak, rum, vanilin šećer, pzp, jaja, slatko vrhnje, kokos brašno i dr. te puno, puno slatkiša kako bi im izmamili osmijeh na lice!

Ukoliko je nekome jednostavnije može donirati darovnu karticu nekog od trgovačkih lanaca ili kunice na račun otvoren isključivo za ovu akciju (HR8123600001503003048), pa će obitelji same obaviti kupovinu.

Donacije se mogu ostaviti na našim sabirnim mjestima:

- Šišaona, Jurišićeva 9, Zagreb

- Klopoteka, Supernova Buzin - kraj klizališta

- Frizerski salon „Ona i On", Tržni centar 1. kat, Velika Gorica

Ili možete dogovoriti preuzimanje na 099/6172-430.

21.11.2021. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh