« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
LIGA PRVAKA

Real i ManU odigrali neodlučeno, kao i Šahtar s Borussijom

Dva remija i dvije sjajne utakmice, gosti odlaze zadovoljni, s tim da je Borussija dala više golova

Ronaldo je izjednačio, ali to je bilo sve
Ronaldo je izjednačio, ali to je bilo sve (Arhiva)
Više o

Real Madrid

,

Liga prvaka

,

Manchester United

,

Borussia Dortmund

,

Darijo Srna

,

Šahtar

Real Madrid i Mourinho nisu uspjeli nadmudriti starog škotskog lisca Sir Alexa Fergusona koji iz dana u dan pokazuje zašto mu nije mjesto u mirovini. Real nakrcan zvijezdama protiv Manchestera s Van Persiem, Rooneyem i Ferdinandom te hrpom solidnih igrača uspio je izvući neriješeno na Santiago Bernabeu.

Real je pritiskao cijelu utakmicu, no poveo je Manchester iz kornera, kada se u kaosu šesnaesterca najbolje snašao mladi Danny Wellbeck i glavom smjestio loptu u mrežu. Uzvratio je Cristiano Ronaldo u 30. minuti na sličan način, i to je bilo to.

Prilika je bilo kao u priči, kornera još više, no mladi crveni đavoli proganjali su Ronalda kao pitbullovi, Ronaldo je mijenjao strane i bježao, no nije uspio pobjeći. Luka Modrić je ušao petnaestak minuta prije kraja, kako se kaže "unio živost", no promet je bio bez rezultata. 

De Gea je pokazao zašto je Ferguson iskrcao milijune za 18-godišnjeg golmana pred dvije sezone, obranivši 9 udaraca na gol.

U Donjecku je Šahtar poveo sjajnim golom Srne iz slobodnjaka, Lewandowski je izjednačio otprilike isto kad i Ronaldo u Madridu, a Šahtar je poveo u 71. minuti golom Coste. No, Borussia je izjednačila dvije minute prije kraja golom Hummelsa.

 

13.02.2013. 22:36:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh