« Zagreb
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
MILO ZA DRAGO

Razmjena bez novca u Zagrebu - Maksimir

Događaj je prvenstveno kvartovski, ali pozivamo sve građane koji žele sudjelovati i upoznati prednosti alternativnih načina zadovoljavanja osnovnih životnih potreba bez novca

Milo za drago u Maksimiru
Milo za drago u Maksimiru (CKIM)
Više o

Maksimir

,

Milo za drago

,

razmjena bez novca

U subotu, 26.09.2015. od 12 do 17 sati, u sklopu projekta "milo za drago", udruge "trenutak.39" i Hrvatska permakultura u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir (CKIM) organiziraju sajam razmjene i radionicu o razmjeni bez novca, u prostorijama CKIM-a, Švarcova 18.

U sklopu događaja bit će predstavljen i web-sustav za razmjenu bez novca koji je otvoren za korištenje skupinama građana spremnima organizirati razmjenu bez novca u svojem kvartu ili na radnom mjestu.

Događaj je prvenstveno kvartovski, ali pozivamo sve građane koji žele sudjelovati i upoznati prednosti alternativnih načina zadovoljavanja osnovnih životnih potreba bez novca, poput razmjene viškova, međususjedske pomoći i suradnje. Nisu potrebne prijave i ulaz je slobodan.

Raspored:

12:00 do 17:00 Sajam razmjene

Donesite svoje stvari* koje vam više ne trebaju, a u dobrom su stanju i razmijenite ih za nešto drugo. To može biti odjeća, knjige, igračke, manji kućanski predmeti ili bilo što drugo što se može lako transportirati.

* moguće je donijeti do 20 stvari

12:00 do 14:00 Razmjena vještina

Sudionici po želji održavaju mini radionice vezane uz recikliranje i održivo življenje

14:00 do 16:00: Radionica "Uvod u razmjenu bez novca u kvartu i na poslu", uz predstavljanje web-sustava za razmjenu. Sudionici radionice dobit će na poklon knjižicu Lokalni novac.

Voditeljica: Gordana Dragičević

16:00 do 17:00 Okupljanje Grupe za razmjenu Maksimir 

24.09.2015. 09:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh