« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
MSU

Jesensko druženje uz društvene igre

Unutar prostora, pred očima publike i slučajnih posjetitelja cafea odvija se proces stvaranja umjetničkih knjiga inspiriranih iskustvima humanističke radionice

Dođite u MSU na društvene igre
Dođite u MSU na društvene igre (Arhiva)
Više o

MSU

,

društvene igre

,

S igrom na stol

Projekt udruge Igranje „S igrom na stol" u sklopu The Courage projekta organizira treće po redu igranje modernih društvenih igara. U sklopu ovog projekta koji je nastao u suradnji s likovnom umjetnicom Irenom Hodžić, autoricom projekta "UNTOLD - NEIZREČENO" i Slobodno-misliteljske akademije Centra za građansku hrabrost pozivamo sve zainteresirane na druženje uz moderne društvene igre u subotu, 26. rujna 2015. u prostoru cafea Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu u vremenu od 11 do 18 sati.

U okviru The Courage projekta održavaju se različite humanističke radionice a dijele se na humanističke radionice za djecu srednjoškolskog uzrasta, studente, te radionice hrabrenja za odgojno-obrazovane radnike i odrasle u večernjim satima koje služe prosvjetljenju aktualnih problema javne sfere i kulturno-sociološke situacije u gradu i zemlji.

Unutar prostora, pred očima publike i slučajnih posjetitelja cafea odvija se proces stvaranja umjetničkih knjiga inspiriranih iskustvima humanističke radionice.

Naglasak je na društvenim igrama koje razvijaju i potiču maštu te socijalne vještine. Tako će se igrati igre kao što su Dixit, The Resistance: Avalon, Shadow Hunters, Bang. Za one malo iskusnije na raspolaganju će biti i  50-ak drugih igara koje će se moći zaigrati sa svojim društvom ili steći neke nove prijatelje u ovom zanimljivom prostoru.

Ulaz je besplatan!

23.09.2015. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh