« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
DIEGO MARADONA

Razmišljam samo o Svjetskom prvenstvu

Argentinski izbornik prekinuo je novinska naklapanja da će u reprezentaciju pozvati veznjaka Juana Romana Riquelmea

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Argentina

,

Svjetsko prvenstvo u nogometu

,

Diego Maradona

"Ta je tema završena. Zvao sam ga prošloga ožujka pa se nije pojavio. Dopada mi se njegova igra i nadam se da će sjajnu formu pronaći u dresu Boca Juniorsa koji ga trebaju", stavio je Maradona točku na špekulacije da bi pritisak na njega mogao izvršiti Argentinski nogometni savez.

Naime, krovna kuća argentinskog nogometa željela bi da se Riquelme nađe u krugu kandidata koje će Maradona odvesti na Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričku Republiku. Neki su mediji ustvrdili i da će se Riquelme naći na popisu za prijateljsku utakmicu u srijedu (danas) protiv Jamajke na kojoj će argentinski izbornik iskušati novu seriju igrača. Do sada ih je u 15-mjesečnom angažmanu isprobao više od stotinu.

"Ne moram ja ni pred kime poginjati glavu, biram one koji su u najboljoj formi, a ako treba isprobat ću ih i 150 za dobrobit argentinske reprezentacije. Čim u svlačionici vidite lica tih momaka koji oblače dres izabrane vrste odmah možete reći tko je za igru u njemu i dalje spreman, a tko nije dorastao nositi ga", kazao je Maradona i dodao: "Dnevno 24 sata razmišljam samo o Svjetskom prvenstvu."

Argentina će na Mundijalu koji započinje u lipnju igrati u skupini B protiv Grčke, Nigerije i Južne Koreje. (totalsport)
10.02.2010. 11:55:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh