« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Rastaje se Mel Gibson

Atraktivna Ruskinja razbila jedan od najtrajnijih brakova u Hollywoodu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Mel Gibson

,

Robyn Gibson

,

Gibson rastava

,

Oksana Pochepa

Supruga glumca i redatelja Mela Gibsona, Robyn, zahtjev za rastavu nakon 28 godina braka predala je sudu u Los Angelesu obrazlaživši ga nepomirljivim razlikama.

U zahtjevu se ne navode pojedinosti razlaza a Robyn traži nakit i neku drugu imovinu te predlaže zajedničko skrbništvo nad njihovim 9-godišnjim sinom Thomasom. Par se vjenčao u lipnju 1980. i ima sedmero djece: Hannah, 28, blizance Edwarda i Christiana, 26, Williama, 24, Louis, 21 i Mila, 19 uz već spomenutog Thomasa.

U ponedjeljak je par dao zajedničku izjavu u kojoj kaže da je "uvijek nastojao održati privatnost i integritet obitelji te će tako i nastaviti". Poznat kao jedan od najstabilnijih brakova u Hollywoodu, uz Gibsonovu naglašenu religioznost, izgleda da je vijest od Gibsonovoj vezi s mladom Ruskinjom istinita.

Već se nekoliko mjeseci priča o vezi Mela Gibsona s mladom atraktivnom Ruskinjom, međutim, navodi tabloida o neminovnoj rastavi dugogodišnjega braka više su puta demantirani iako se pisalo da je Robin postavila suprugu ultimatum, rekavši da će do rastave neminovno doći ukoliko se još jednom čuje o Melovim vanbračnim izletima.

 

13.04.2009. 20:42:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh