« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Rasprodaja Pamelinog donjeg rublja

Baywatch ljepotica oporavlja se od raspada trećeg braka
Baywatch ljepotica oporavlja se od raspada trećeg braka
Više o

Pamela Anderson

Proljetno čišćenje za Pamelu Anderson ove godine predstavlja i svršetak trećeg braka. Stoga se prsata plavuša i velika aktivistica za prava životinja odlučila riješiti mnogobrojnih sitnica i okrenuti novo poglavlje u svom životu. Četrdesetogodišnja bivša Playboyeva zečica organizirala je garažnu rasprodaju u kući u Malibuu, piše T portal. Veliko proljetno čišćenje uslijedilo je mjesec dana nakon raspada braka s Rickom Salomanom.

Pamela i Rick oženili su se naglo i neočekivano u Las Vegasu, a sreća je potrajala samo šest mjeseci. Naravno, glumica čije su atletske sposobnosti svojedobno pred malim ekranima s napetošću promatrali milijuni muškaraca, ne namjerava zadržati novac od rasprodaje.

Svu zaradu donirat će svojoj omiljenoj udruzi - People For The Ethical Treatment Of Animals (PETA). Među predmetima u prodaji našli su se i njezin metalni grudnjak, brojni satenski negližei, štikle ‘za striptiz’ s potpeticom od 18 centimetara i pernati šalovi.

Donacija PETA-iČetrdesetogodišnja bivša Playboyeva zečica organizirala je garažnu rasprodaju u kući u Malibuu, a sav novac planira donirati udruzi PETA-i.Fanovi serije ‘Baywatch’ licitirali su i za crvenu plastičnu bovu za spašavanje koju je Pamela nosila trčeći po pješčanoj plaži.

Ljubitelje trivijalne književnosti i knjiga za samopomoć oduševila je glumičina kolekcija koja je obuhvatila: J. Bennet ‘The Book Of Virtues’, E. Muller i D. Faris ‘Grindhouse: The Forbidden World of ‘Adults Only’ Cinema’, P. McMullan ‘Kiss Kiss’. Naravno, nije moglo proći bez sigurnosnih mjera.

Fanovi su se prvo okupili u lokalnoj srednjoj školi odakle su ih transportirali u iznajmljenu privatnu kuću na rasprodaju. (METRO) 

07.05.2008. 22:53:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh