« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Ranija i Bono kod Sarkozyjevih

Jordanska kraljica i pjevač grupe U2 došli su na odmor u dvorac Faraghi.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Nicolas Sarkozy

,

Bono Vox

,

Ranija od Jordana

,

obiteljsko druženje

Jordanska kraljica Ranija i pjevač skupine U2 Bono Vox u ponedjeljak su bili gosti francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i supruge Carle na obiteljskom imanju Cap Negre, na jugu Francuske, doznaje se od predsjedničkog okružja.

Supruga kralja Abdullaha II. i irski glazbenik doputovali su u ponedjeljak prije podne u Cavaliere helikopterom koji je sletio na helidrom koji koristi francuski predsjednik.

Jordanska kraljica i Bono otputovali su kasno poslijepodne.

U srijedu, dan nakon posjeta Moskvi i Tbilisiju gdje je posredovao u pregovorima između Rusije i Gruzije, Nicolas Sarkozy je u Cap Negreu ugostio svog prethodnika iz Elizejske palače, Jacquesa Chiraca sa suprugom.

Raskošna rezidencija obitelji Bruni-Tedeschi u Cap Negreu, gdje predsjednički bračni par boravi ovo ljeto, masivna je zgrada izgrađena na stjenovitu rtu, s velikim staklenim prozorima kroz koje puca pogled na Sredozemno more.

Rezidencija, poznatija pod nazivom dvorac Faraghi, po imenu bogatog talijanskog industrijalca koji je njezinu gradnju naručio uoči Drugog svjetskog rata, ima desetak soba i bazen. (HINA)

19.08.2008. 10:14:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh