« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
TRZAVICE

Rajko Ostojić kandidat za gradonačelnika umjesto Bernardića?

Rajko Ostojić podržao je Bernardićevu kandidaturu zajedno s gradskim odborom, ali Milanović nije

Bandićev protivnik na izborima?
Bandićev protivnik na izborima? (Arhiva)
Više o

SDP

,

Davor Bernardić

,

gradonačelnik

,

Rajko Ostojić

Ministar zdravlja i potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić nije želio ni potvrditi niti opovrgnuti medijska nagađanja o mogućnosti da zbog lošeg rejtinga zamijeni SDP-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika Davora Bernardića na predstojećim lokalnim izborima u svibnju.

"Kad imate neke stvari ili eventualne dileme u obitelji, rješavate to unutar četiri zida, na odjelu unutar odjela, u tvrtci unutar tvrtke, a u stranci unutar stranke", izjavio je Ostojić u Dnevniku HTV-a.

Dodao je kako nikad nije i ne želi sudjelovati u estradizaciji svog javnog rada. Podsjetio je da je zajedno s Bernardićem, za kojeg je rekao da mu je odličan prijatelj, radio strategiju razvoja Grada Zagreba i da je Bernardić "definitivno predsjednik Gradske skupštine".

Bernardića je kao SDP-ova kandidata za gradonačenika Zagreba jednoglasno izbrao zagrebački gradski odbor stranke 15. listopada, a otvorenu podršku tada mu je, uz ostale, dao upravo potpredsjednik SDP-a Ostojić.

U posljednje vrijeme pojavile su se medijske špekulacije po kojima vrh SDP-a na čelu sa šefom stranke Zoranom Milanovićem nije zadovoljan s popularnošću predsjednika zagrebačkog SDP-a Bernardića te ga u utrci za gradonačelnika želi zamijeniti s Ostojićem.

16.12.2012. 08:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh