« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
SDSS UZ PREMIJERKU

Pupovac: Vladu treba hitno rekonstruirati

"Mi već dugo smatramo da se Vlada treba rekonstruirati, a premijerka je sada to odlučila napraviti i ima našu potporu", kazao je SDSS-ovac

Milorad Pupovac i Jadranka Kosor
Milorad Pupovac i Jadranka Kosor (Biljana Gaurina/CROPIX)
Više o

SDSS

,

Vlada

,

Milorad Pupovac

,

Jadranka Kosor

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor odlučila je napraviti rekonstrukcije u Vladi i za to ima podršku SDSS-a koji smatra da do toga treba doći što prije, izjavio je danas potpredsjednik SDSS-a i saborski zastupnik te stranke Milorad Pupovac. "Mi već dugo smatramo da se Vlada treba rekonstruirati, a premijerka je sada to odlučila napraviti i ima našu potporu", kazao je Pupovac u telefonskom razgovoru, u kojem je potvrdio da su stranke vladajuće koalicije, kao i sam HDZ, imale nekoliko razgovora o pitanju rekonstrukcije Vlade.

Pupovac naglašava da bi do promjena u Vladi trebalo doći što prije. Na premijerki Kosor je da odluči hoće li to biti do Božića (25. prosinca), ili poslije Nove godine, dodao je. Nije htio govoriti o imenima ministara koji bi trebali otići, iako se u medijima spekulira o četiri ministarska mjesta. To je stvar premijerke Kosor i njene stranke tko će otići iz Vlade, a tko ne. Neka ona ocijeni što je u interesu Vlade i stranke, o kojim ljudima je riječ, kazao je. Dodaje da će se o eventualnim stručnim ljudima koji bi ušli u Vladu još razgovarati između koalicijskih partnera. "Još ćemo vidjeti, ima različitih ideja", rekao je Pupovac. (hina/metro-portal)

16.12.2010. 12:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh