« Film
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
PRIZNANJE

Pulsko kino Valli najbolje europsko kino mjeseca

Zahvaljujući dobroj koncepciji te vrsnim i zanimljivim izborom filmova za svačiji ukus, popularno pulsko kino dugi je niz godina pravo okupljalište ljubitelja filma

Posjeta kinu Valli raste 20 posto godišnje
Posjeta kinu Valli raste 20 posto godišnje (Arhiva)
Više o

Pula

,

kino Valli

,

kino mjeseca

Filmska internetska stranica Film New Europe proglasila je, po preporuci međunarodne mreže kina Europa Cinemas, pulsko Kino Valli najboljim kinom mjeseca u cijeloj Europi, izvijestio je danas Hrvatski audiovizualni centar.

Zahvaljujući dobroj koncepciji te vrsnim i zanimljivim izborom filmova za svačiji ukus, popularno pulsko kino dugi je niz godina pravo okupljalište ljubitelja filma, a titula kina mjeseca odnosi se na razdoblje od 17. srpnja do 17. kolovoza, stoji u obavijesti HAVC-a.

U prvoj polovici ove godine u redovnom programu Kina Valli održano je 657 projekcija, sa 127 dugometražnih i kratkometražnih igranih, dokumentarnih i animiranih filmova. Ukupan broj posjetitelja bio je 36.712, što je porast za malo više od 20 posto u odnosu na prošlu godinu. Kino je i domaćin projekta "Film u školi" te drugih posebnih filmskih programa.

30.07.2012. 13:08:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh