« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana
SAJAM

Prvi virtualni sajam za pravne programe u SAD

Ovog studenoga hrvatskim studentima prava i diplomiranim pravnicima svoje programe predstavit će prestižna američka sveučilišta!

Pravi virtualni sajam
Pravi virtualni sajam (Arhiva)
Više o

SAD

,

pravnici

,

virtualni sajam

nstitut za razvoj obrazovanja, jedini ovlašteni centar mreže EducationUSA u Hrvatskoj, sa zadovoljstvom najavljuje povratak popularnog sajma pravnih poslijediplomskih studijskih programa - EducationUSA LL.M. sajma - u Hrvatsku. Sajam će se ove godine po prvi puta održati u virtualnom formatu, i to u srijedu, 11. studenoga 2020., od 18:00 do 20:30 sati.

 Međunarodno priznati poslijediplomski programi iz područja prava

LL.M. programi su jednogodišnji ili dvogodišnji međunarodno priznati poslijediplomski programi prava. Namijenjeni su kandidatima sa završenim studijem prava koji namjeravaju steći dodatna znanja u specijaliziranim područjima prava (npr. porezno pravo ili međunarodno pravo), ali i pravnicima koji planiraju raditi u SAD-u s obzirom na to da im diploma s takvih programa omogućuje polaganje pravosudnog ispita u toj zemlji.

Uz to, velik broj poslodavaca daje prednost kandidatima sa završenim LL.M. programom jer to ukazuje da je kandidat imao priliku razviti vještine za rad u kompleksnim pravnim situacijama.

Sajam kao izvor informacija o LL.M. programima i prijavama na studij u SAD-u

Posjetitelji Sajma imat će priliku saznati informacije o studijskim programima, prijavama, troškovima studija i života na LL.M. programima u SAD-u te o dostupnoj financijskoj potpori za studij.

Osim američkih sveučilišta, na Sajmu će EducationUSA centar u Hrvatskoj, koji djeluje uz potporu američkog State Departmenta, pružati informacije i savjete povezane sa studijem u SAD-u.

Piše: Sanja Ledinek
24.10.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh