« Fun
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
čuvamo se ...

Prvi poljubac tek nakon vjenčanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

brak

,

prvi poljubac

,

poljubac vjenčanje

,

ništa prije braka

Jedan američki ljubavni par sačuvao je prvi pravi poljubac tek za vjenčanje, a kad su napokon okončali "post" što su si ga sami nametnuli, činilo se da nikad neće prestati.

Nakon što su se vjenčali u Chicagu, Melody La Luz (28) i Claudaniel Fabien (30) pred oltarom su se ljubili više minuta, objavio je u nedjelju list Chicago Sun Times. Doživljaj poljupca bio je "čaroban", izjavili su supružnici nakon toga.

Par se upoznao 2006. a zaručili su se u srpnju. Budući su oboje protivnici predbračnog seksa, dogovorili su se da se prije vjenčanja neće čak ni ljubiti u usta.

La Luz i Fabien su odgajatelji i u chicaškim školama podupiru kampanju predbračnog odricanja. Kako sami ne bi došli u napast, prije vjenčanja pridržavali su se strogih pravila. Kako su izjavili, nikad nisu bili sami zajedno u stanu, a čak nisu nikad bili ni u intimnom zagrljaju na kauču.

Nakon vjenčanja odlučili su otići na medeni mjesec na Bahame, ali su prvu bračnu noć ostali u Chicagu. "Noćas imamo mnogo posla", našalio se novopečeni suprug nakon svadbenog slavlja. (hina/metro-portal)

01.12.2008. 17:57:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh