« Film
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
RECENZIJA

Prvi pogled na treću sezonu Ubojstva

Maštoviti zapleti i brutalna ubojstva niti ovaj put neće nikoga ostaviti ravnodušnim, većinu ljubitelja razveselit će da je treća sezona po emotivnom intenzitetu sličnija prvoj

Sarah Lund odlazi sa stilom
Sarah Lund odlazi sa stilom (Arhiva)
Više o

recenzija

,

serija Ubojstvo

,

zaplet

,

Sarah Lund

Dok HTV reprizira prve dvije sezone izvrsne danske kriminalističke serije „Ubojstvo", Nemilosrdni gadovi pogledali su treću i posljednju sezonu radoznali kako će završiti priča o detektivki Sarah Lund.

Iako će mnogima biti krivo što autor serijala Søren Sveistrup odlučno niječe mogućnost snimanja četvrte sezone, nakon odgledane posljednje epizode sve što smijemo reći jest da je Sarah Lund otišla sa stilom.

U trećoj sezoni Sarah (Sofie Grabol) istražuje slučaj otete kćeri velikog danskog industrijalca koji je povezan sa starim ubojstvom jedne djevojčice. Lundica u istragu kreće s novim džemperom i novim starim partnerom, pripadnikom tajne službe i njezinim prvim dečkom Mathiasom Borchom.

Naravno, maštoviti zapleti i brutalna ubojstva niti ovaj put neće nikoga ostaviti ravnodušnim, većinu ljubitelja razveselit će da je treća sezona po emotivnom intenzitetu sličnija prvoj nego drugoj sezoni, a od važnih događaja posljednje sezone otkrit ćemo vam još samo da će Sarah Lund postati i bakom.

Više o zapletima u trećoj sezoni, političkim previranjima i sudbini Sarah Lund možete pročitati OVDJE.

13.08.2013. 11:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh