« Film
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
HONG KONG

Prvi 3D meki pornić gledaniji od Avatara

VIDEO: Od početka prikazivanja zarada filma u Hong Kongu je prešla 15 milijuna hongkonških dolara, precizira produkcija filma

Scena iz filma Seks i Zen: ekstremna ekstaza
Scena iz filma Seks i Zen: ekstremna ekstaza (YouTube)
Više o

Hong Kong

,

Avatar film

,

Seks i zen film

,

3D pornić

,

erotski film

Prvi erotski 3D film koji je premijerno prikazan sredinom travnja bolje je prošao u hongkonškim kino-blagajnama od "Avatara" koji je donedavno držao rekord, piše Hina. Meki pornić "Seks i Zen: ekstremna ekstaza", koji je stajao 30 milijuna hongkonških dolara (3,85 milijuna američkih), zaradio je 2,8 milijuna hongkonških dolara prvog dana prikazivanja i potisnuo Avartara s prvog mjesta.

Od početka prikazivanja zarada filma u Hong Kongu je prešla 15 milijuna hongkonških dolara, precizira produkcija filma.

Sljedećih tjedana stiže i 15 minuta dulja verzija filma, najavio je producent Stephen Shiu. Film, remake filma "Seks i Zen" iz 1991., temelji se na kineskom erotskom literarnom djelu iz 17. stoljeća "Put kao molitveni tepih", a u njemu glume japanske i tajvanske glumice.

Zanimanje za film je potaknulo putničke agencije da organiziraju putovanja iz Kine, gdje stoga cenzura sprečava prikazivanja, u Hong Kong i Tajvan. Uskoro počinju snimanja drugih 3D erotskih filmova, a među prvima je talijanski redatelj Tinto Brass najavio remake "Caligule", svog uspješnog filma iz 1979. Američki Hustler najavljuje snimanje 3D porno parodije znanstveno-fantastičnog filma "Avatar".

21.04.2011. 14:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh