« Fun
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
RODITELJI OGORČENI

Prvašićima dijelili olovke s erotskim slikama

Pripadnici njemačke komunističke stranke djeci su umjesto slatkiša podijelili pernice s kemijskim olovkama koje projiciraju erotske slike

djeca kemijske olovke erotika
djeca kemijske olovke erotika (Shutterstock/ilustracija)
Više o

prvašići

,

erotika

,

kapitulacija Japana

,

Christian von Boetticher

Prvog dana školske godine učenici prvašići obično dobiju slatkiše, a školarci u Essenu među poklonima su našli kemijske olovke koje projiciraju erotske slike.

Pernice s takvim olovkama djeci u osnovnoj školi Adolfa Reichweina u Essenu, na sjeverozapadu Njemačke, podijelili su pripadnici mjesnog ogranka njemačke komunističke stranke. Kad su roditelji otkrili kakve su olovke dobili njihovi šestogodišnjaci, ogorčenim su upitima zasuli ravnateljicu škole.

Njemački komunisti su se u priopćenju duboko ispričali za zabunu. Kupili su olovke na popustu, a u trgovačkom lancu su im samo rekli da olovke zasvijetle kad se pritisne tipka na vrhu. Nisu imali pojma o kakvim se olovkama zapravo radi.

"Stranka je također šokirana da se takve stvari, koje graniče s pornografijom, mogu kupiti u normalnim trgovinama", dodaje se u priopćenju i navodi se da pravnici istražuju mogućnost podizanja tužbe protiv vlasnika prodavaonice. (hina/metro-portal)

04.09.2010. 16:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh