« Kultura
objavljeno prije 8 godina
DOĐITE

Prva KOZa pod vedrim nebom

Vidimo se u nedjelju na prvoj (ikada!) KOZi pod vedrim nebom. Dekica, piva, kokice i dva i pol sata guštanja u KOZi u njezinom prirodnom okruženju

Dođite na KOZu na otvorenom
Dođite na KOZu na otvorenom (FAK)
Više o

Screen on the Green

,

Kviz općeg znanja

,

kviz KOZa

nedjelju, 29. svibnja, s početkom u 18:30 sati, na Jarunu će se u sklopu Screen on the Green festivala održati prva KOZa na otvorenom. Kviz će voditi u prirodi preporođeni stand-up wunderkind Goran Vugrinec Goc, a svoje ekipe možete prijaviti mejlom na koza.kvizovi@gmail.com (ime ekipe i broj članova), SMS-om na 091 1179 329 ili ovom jednostavnom onlajn prijavnicom. Ulaznica za KOZu na otvorenom naplaćuje se 60 kuna za cijelu ekipu, a s obzirom na to da u ekipi možete imati maksimalno četiri člana, proći ćete još jeftinije nego što ste prolazili u Rockersu ili Aplauzu.

Kviz će se sastojati od standardnih kategorija, uz možda pokoje skriveno iznenađenje. Opći kaos donosi 20 pitanja iz svih mogućih područja znanja, Sofijin izbor predstavlja osam tematskih kategorija, od kojih će sretnici među vama moći birati četiri kategorije na koje će cijela livada morati odgovarati, Kako da nevam isporučuje deset tvrdnji za koje morate odlučiti jesu li istinite ili nisu, Multimedijalna kaljuža ponovno će vas pokušati zeznuti sa svojih pet audiovizualnotekstualnih snimaka, Čija mama crne brege dere zahtijevat će da prepoznate dvije tajanstvene osobe na temelju hintova, a Točno u podnedonijet će epski brzopotezni dvoboj dviju najboljih ekipa.

Kviz će bogatim nagradama sponzorirati restoran Pani, HBO, NextBike, Karlovačko pivo i Flashback tee&hoodie. Uz nagrade za najbolja dva tima, podijelit ćemo puno kul stvari i na velikoj lutriji!

Vidimo se u nedjelju na prvoj (ikada!) KOZi pod vedrim nebom. Dekica, piva, kokice i dva i pol sata guštanja u KOZi u njezinom prirodnom okruženju

24.05.2016. 12:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh