« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
SRAMOTA HRT-A

Prva HNL i službeno od ove sezone na MAXtv-u

Derbi svakog kola bit će dostupan u Osnovnom MAXtv paketu, a sve ostale utakmice moći će se gledati u sklopu Sportskog paketa MAXtv-a, na kanalima Arenasport1 i Arenasport2

Fotografija vijesti
Više o

HRT

,

prva HNL

,

MAXtv

Nakon fijaska HRT-ovog sportskog programa i nemogućnosti da dogovore licencu za prijenos utakmica naše Prve nogometne lige, sljedeće sezone utakmice najvišeg ranga nogometnog natjecanja u Hrvatskoj prenosit će se na HT-ovom MAXtv-u, javlja Hina.

Gledatelji će umjesto dosadašnjih 30, imati prilike gledati više od 100 utakmica u izravnom prijenosu. MAXtv će prenositi sve utakmice Dinama i Hajduka, većinu utakmica Rijeke i Osijeka, te najvažnije utakmice drugih klubova.

Derbi svakog kola bit će dostupan u Osnovnom MAXtv paketu, a sve ostale utakmice moći će se gledati u sklopu Sportskog paketa MAXtv-a, na kanalima Arenasport1 i Arenasport2.

Svih dosadašnjih 20 sezona televizijska prava na prijenose utakmica Prve HNL imala je Hrvatska televizija, no ove godine unosniju ponudu dala je marketinška tvrtka Digitel komunikacije.

19.07.2011. 15:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh