« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
IZBORNIK TENISKE REPREZENTACIJE

Prpić dao ostavku. Nasljeđuje ga Ivanišević?

Dugogodišnji izbornik muške Davis Cup i ženske Fed Cup teniske reprezentacije Goran Prpić podnio je ostavku, a nagađa se da će ga naslijediti Goran Ivanišević

Fotografija vijesti
Više o

tenis

,

Goran Ivanišević

,

Goran Prpić

,

Davis Cup reprezentacija

,

ostavka

,

Fed Cup reprezentacija

Goran Prpić dao je ostavku na mjesto izbornika muške Davis Cup i ženske Fed Cup teniske reprezentacije, potvrdio je dopredsjednik Hrvatskoga teniskoga saveza (HTS) Zoran Grbić.

Grbić je kazao kako su zaprimili Prpićevu ostavku, te da će Savez u najkraćem mogućem roku izabrati novog izbornika ili izbornike, tim više što brzo slijedi Davis Cup dvoboj s Japancima. On je dodao kako će se krz dva tjedna sastati Upravni odbor Saveza, ali se nije izjasnio o mogućim kandidatima.

Prpić je već ranije najavljivao svoju ostavku na mjesto izbornika obje hrvatske teniske vrste - mušku je vodio četiri godine, a žensku čak 11 godina. Posljednji dvoboj na mjestu izbornika imao je u Južnoj Africi, kada je Hrvatska izborila ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa. Neslužbeno se doznaje da će Davis Cup reprezentaciju na gostovanju kod Japana u veljači 2012. voditi Goran Ivanišević.

16.11.2011. 21:32:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh