« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
DOĐITE

Prosvjed podrške #osuditeimene

Prosvjed podrške #osuditeimene održat će se u četvrtak 22.03.2018. na Trgu 128. Brigade Hrvatske Vojske u Rijeci s početkom u 11.00 sati.

Dođite na prosvjed
Dođite na prosvjed (Arhiva)
Više o

prosvjed

,

multipla skleroza

,

medicinska marihuana

,

Huanito Luksetić

,

ulje marihuane

,

#osuditeimene

Huanito Luksetić postao je, ne svojom voljom i odabirom, simbol borbe za pravo na liječenje medicinskom marihuanom - proces protiv njega završio je sudskom presudom koja se može tumačiti jedino kao ukidanje prava čovjeka na zdravlje.

Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije pokrenulo je akciju nazvanu „Osudite i mene", potaknuto presudom Huanitu Luksetiću na dvije godine zatvora zbog proizvodnje i nelegalnog posjedovanja indijske konoplje, za koju je on tvrdio da je koristi za proizvodnju ulja za liječenje multipleskleroze, želeći potaknuti raspravu o stvarnoj legalizaciji indijske konoplje u medicinske svrhe.

Prosvjed podrške #osuditeimene održat će se u četvrtak 22.03.2018. na Trgu 128. Brigade Hrvatske Vojske u Rijeci s početkom u 11.00 sati. Također biti će sveprisutno pokretanje peticije za legalizaciju uzgoja konoplje u medicinske svrhe.

Što reći osim - dođite u što većem broju!

20.03.2018. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh