« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
INDIGO

Proslavite rođendan i pomozite napuštenim životinjama

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je od osnivanja do danas udomila preko 300 životinja

Proslava je 25. 10. u Hard Placeu
Proslava je 25. 10. u Hard Placeu (Udruga Indigo)
Više o

rođendan

,

Udruga Indigo

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj prvi rođendan. Uz predstavljanje rada Udruge i najave projekta "Rehabilitacija i socijalizacija pasa" te uz slavljeničku tortu proslavu rođendana će uveličati i glazbeni program kojega otvaraju Carla Belovari i Ines Mlinarić Stakić. Proslavi rođendana su se pridružili i samoborski 4HEAD i Zoran Mišić band.

U sklopu proslave rođendana Indigovci se nadaju da će se pronači i poneki rođendanski poklon za napuštene njuške, a ulaz je dobrovoljna donacija ili rođendanski poklon za napuštene, zlostavaljanje i zanemarene životinje. Rođendanski tulum je 25. listopada u klubu Hard Place.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je od osnivanja do danas udomila preko 300 životinja, pokrenuli su kampanju "Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može"  , sudjelovali u akcijama spašavanja životinja sa poplavljenih područja, te se bave konstantnom edukacijom novih i starih i vlasnike u sklopu koje su pokrenuli i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje.

U suradnji sa trenerom Nevenom Kovačevićem rade na projektima rehabilitacije agresivnih pasa te se bave i socijalizacijom i rehabilitacijom pasa.

4Head je samoborsko-zagrebački rock bend kroz koji su u nekoliko godina prošli mnogi poznati glazbenici. Publika ih je zapamtila po nabrijanim obradama hitova pop izvođača (Pink, Beyonce, Britney...), a imali ste ih prilike vidjeti na mnogim bajkerijadama i klupskim svirkama. Nakon odlaska prve pjevačice Ines Mlinarić Stakić (Markiz), 4head je imao nekoliko promjena vokala i bubnjara, da bi u trenutnoj postavi počeo s ozbiljnim radom na nastupnom albumu.

Band:

Dinka Radonić - vokal

Igor Ferderber - gitare

Damir Vranešević - bas

Marko Duspara - bubnjevi

01.10.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh