« Fun
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
VELIČINA JE BITNA

Prosječna veličina penisa izravno utječe na BDP neke države

Zemlje sa prosječnim veličinama penisa najbogatije su na svijetu, dok se najvećim muškim ponosom mogu pohvaliti siromašne zemlje. Znate li kako Hrvati stoje po tom pitanju?

Fotografija vijesti
Više o

penis

,

veličina penisa

Odgovori na vječna pitanja o uzrocima i razlozima ekonomske krize kriju se na jednom od najnevjerojatnijnih mjesta - gaćama prosječnog muškarca.

Tako barem tvrdi profesor Tatu Westling sa Sveučilišta u Helsinkiju, koji se, umjesto bavljenja trivijalnim stvarima poput mira u svijetu, gladi, ekoloških katastrofa i ljudskih prava, odlučio provjeriti postoji li korelacija između prosječne veličine penisa u muškaraca neke zemlje i rasta njenog BDP-a.

Rezultati su bili šokantni i sasvim smo uvjereni da će povijest honorirati profesora Westlinga kao čovjeka koji nas je zadužio kao Tesla, Einstein i Nobel zajedno.

Nazvana „hipotezom muškog organa", ova hipoteza tvrdi kako penisi doista nose veliku ekonomsku važnost u nekoj državi.

„Moje je istraživanje pokazalo da je veličina penisa u nekoj zemlji direktno povezana sa BDP-om. Oni stoje u takozvanoj „obrnutoj U-vezi" što znači da zemlje čiji stanovnici imaju najmanje penise (manje od 13 cm) imaju i najmanji BDP, zemlje srednjih veličina penisa (13-17cm) imaju najveći BDP, a kako prelazimo u zonu velikih penisa (17 i više) BDP se opet smanjuje" piše Westling u svom izvješću.

Na pitanje je li ovo istraživanje zafrkancija, Westling je odgovorio da u početku možda i jest bilo neozbiljno, ali da se rezultati trebaju ozbiljno shvatiti.

Ova se studija nastavlja na jednu, jednako tako globalno bitnu studiju iz Južne Koreje, gdje su znanstvenici ustvrdili da je dužina penisa povezana sa omjerom veličine kažiprsta i prstenjaka na muškarčevoj desnoj ruci.

Ukoliko trebate još informacija o ovom supervažnom problemu, pogledajte ovu kartu koja pokazuje veličine penisa u svijetu.

23.07.2011. 08:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh