« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
PRVI GLAS

Prosinečki tvrdi kako ne zna ništa o Mamićevoj ponudi

Neki su mediji naveli kako je Zdravko Mamić navodno već razgovarao sa Prosinečkim te da mu nudi milijun eura godišnje plaće

Fotografija vijesti
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

Crvena Zvezda

,

Robert Prosinečki

Legenda hrvatske nogometne reprezentacije i brojnih europskih klubova te sadašnji trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, nije želio komentirati napise nekih medija kako mu Zdravko Mamić nudi milijun eura godišnje ukoliko postane trener Modrih, javlja Hina.

"Ne znam ništa o tome. Nisam razmišljao o odlasku, niti sam nudio ostavku. Zvezda nije moje vlasništvo i zato sam igračima pred odlazak na odmor rekao da moraju raditi tijekom pauze bez obizra da li ja bio u klubu ili ne", rekao je u nedjelju Prosinečki za novinsku agenciju Tanjug. Prosinečki je dodao da Zvezda nema kvalitetu da bi se borila za naslov prvaka, te da je klubu potrebna svježa krv.

Dinamo je ovog tjedna ostao bez trenera, nakon katastrofalnog poraza od Lyona 1-7 Kruno Jurčić dobio je otkaz. Prema pisanju hrvatskog tiska izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić smatra da bi Prosinečki bio najbolje rješenje za Dinamo, a kao ostali kandidati za trenersku klupu "modrih" spominju se Josip Kuže, koji je trenutno bez angažmana, te Zlatko Kranjčar, koji radi u Iranu.

U tisku se navodi i da je Zdravko Mamić navodno već razgovarao sa Prosinečkim, te da mu nudi milijun eura godišnje plaće. Inače, za ponedjeljak je u Dinamu zakazana konferencija za novinare u 13.00 sati, a jedna od tema sigurno će biti i Robert Prosinečki.

Prosinečki je preuzeo Zvezdu u prosincu 2010., uz godišnju plaću od 250.000 dolara, kako tvrde srbijanski mediji. Njegov glavni zadatak bio je da prekine dominaciju Partizana u domaćem prvenstvu. Protekle sezone u proljetnom dijelu prvenstva to nije uspio, a i ove sezone priča je već praktično gotova.

Prije dva tjedna u vječitom derbiju Crvena zvezda je na Marakani izgubila od Partizana 0-2, a ovog vikenda u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva Zvezda je kod kuće poražena od Vojvodine, također sa 0-2. Tako sada vodeći Partizan ima 42 boda, a slijedi Crvena zvezda sa 10 bodova manje.

11.12.2011. 20:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh