« Fun
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
Dusty this is for you

Pronašli zlostavljača mačaka s YouTubea i poslali mu policiju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

PETA

,

zlostavljanje životinja

,

mačak Dusty

Kompjutorski surferi, šokirani, odlučili su složno nešto poduzeti oko Dustyja, mačka kojeg je zlostavljao maloljetni vlasnik, a videosnimku mučenja postavio na YouTube pod korisničkim imenom "Glennspam1'.

Udruženi surferi uspjeli su preko stranice zlostavljača "glennspam1" na YouTubeu, doći do stranice MySpace, Facebooka te na kraju ući na vlasnikovu internetsku stranicu (http://kenny-glenn.com), koja je otad izbrisana kao i snimke zlostavljanja životinje.

Link

Surferi su preko fotografije na webu i video-snimke jadnog mačka ušli u trag četranestgodišnjem Kennyju Glennu iz američkog mjesta Lawton (Oklahoma), kojega je zatim privela policija.

Posebno zadivljuje brzina kojom su se pokrenuli surferi na Internetu. U nekoliko sati više od 1500 osoba pridružilo se skupini "Dusty this is for you" (Dusty, ovo je za tebe) na Facebooku. Stupili su u vezu s policijom, s Glennovom majkm koja je priznala da obitelj posjeduje mačka Dustyja, alarmirali su udrugu za zaštitu životinja PETA i medije. (hina/metro-portal)

17.02.2009. 10:36:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh