« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
ZA SVAKO TIJELO

Pronađite savršeni kupaći kostim bez stresa

Jednodijelni ili tankini, kupaći kostim za majke, svevremenski kupaći kostim - provjerite koji vam najbolje odgovara

Kako pronaći onaj koji nam najviše odgovara
Kako pronaći onaj koji nam najviše odgovara (Shutterstock)
Više o

kupaći kostimi

,

kupaći kostim

,

bikini

,

izbor

,

odabir

,

jednodjelni

,

dvodjelni

Svi imamo svoje neuroze kad je izgled u pitanju, ali kad imamo odjeću na sebi, više-manje uspješno možemo sakriti sve ono što ne smatramo dovoljno lijepim da bi drugi mogli vidjeti. Zbog toga, pri kupnji kupaćeg koji pokriva najmanje dijelova tijela, redovito doživljavamo slom živaca, ili u kupnju idemo nakljukane Helexom pa se vratimo s novim cipelama i bez torbice, lude, živčane i uglavnom nezadovoljne izborom.

Ok malo smo se šalili, ali iskreno, kad ste zadnji put kupili kupaći kostim bez stresa?

Donosimo vam nekoliko savjeta koji bi vam trebali olakšati izbor:

Jednodjelni kupaći ili tankini:

Želite nešto pojesti na svom godišnjem bez da se to vidi? Nedavno ste rodili i niste imali vremena vratiti liniju u idealnu? Sve probleme s trbuhom možete sakriti jednodijelnim kupaćima ili tankinijima koji imaju gornji dio poput majčice. Bitno je da središnji dio koji ide na trbuh bude ojačan. Tako ćete utegnuti višak, a istaknuti grudi.

Kupaći za majke:

Nemate previše problema s linijom, ali imate gomilu male dječice (ok dovoljno je i jedno malo dijete) koje vas navlači za gornji dio, puni vam kupaći pijeskom, odvezuje sve što se odvezati može i slično. Izaberite čvršće gornje dijelove banana oblika koji najčešće imaju dodatno osiguranje vezanjem iza vrata, ali stoje i sami. Tako ćete imati dovoljno vremena za reakciju kad krenu nestašne ručice. Također možete uzeti i kupaći s dvostrukim vezicama koje ćete odvojeno vezati. Izbjegavajte trokutiće jer oni najlakše pobjegnu kontroli.

Svevremenski kupaći:

Pored svih ohrabrenja ne možete svake godine ići u kupovinu novog komada. Stoga želite neki kupaći koji će trajati više godina, a opet biti dovoljno moderan. Izaberite neku od klasičnih boja poput crne ili zlatne ili mornarskog motiva. To nikad neće izaći iz mode. Nemojte smetnuti s uma da takvi kupaći moraju biti jako kvalitetni i da stoga i koštaju više.

Izaberi svoj dio kupaći:

Većina modnih kuća nudi više oblika jedne vrste kupaćeg kostima. Dakle možete sami spariti gornji (banana, trokutići, klasični sa ili bez žice) i donji dio (tangice, brazil, slip, bokserice). Uzmite sve oblike i isprobavajte dok ne nađete kombinaciju koja vam najviše odgovara.

Ako imate široka ramena i male grudi uzmite trokutiće, ako ste niski s malim grudima uzmite banana oblik, ako nemate bokove uzmite gaćice na vezanje ili slip koji ide na kukove. Želite li dojam dužih nogu uzmite visoki c izrez. Ne sviđa vam se guza? - uzmite gaćice s volančićima. Imate prevelike grudi,  za vas je klasični gornji dio sa žicom i debljim naramenicama. 

29.06.2013. 14:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh