« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
STANJE U PROMETU

Promet teče bez zastoja i gužvi

Nakon sinoćnjeg kolapsa zbog sudara u tunelu sv. Marko promet se normalizirao

stanje u prometu HAK
stanje u prometu HAK (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Na većini cesta promet je srednje gust. Pojačan promet uz moguće zastoje i vožnju u koloni može se očekivati na gradskim prometnicama i na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi.

Zbog radova za sav promet bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis danas 28. lipnja,od 13 do 13.30 i od 21 do 21.30 sati. Obilazno se vozi starom kliškom cestom.

žZbog klizišta kolnika, zatvorene su: cesta kroz Batinu (državnom cestom prema graničnom prijelazu prometuje se nesmetano-D 212), te cesta od Čepina prema Osijeku kroz mjesto Livana.

Zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, zatvorena je za sav promet županijska cesta (ŽC) Vrgorac-Staševica. Obilazak je: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.

Zbog sanacije tunela Krapina do 15. srpnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet.

Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa. (hak/metro-portal)

 

28.06.2010. 07:34:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh