« Kultura
objavljeno prije 3 godine
IZLOŽBE

Proljetna virtualna fotografska izložba

Nakon burne i neizvjesne potresno-pandemijske godine, priroda je mnogima od nas pružila mjesto za regeneraciju i nove inspiracije za fotografe i slikare u našoj udruzi

Suzana Gajdek - Let
Suzana Gajdek - Let (Arhiva)
Više o

izložba

,

fotografija

,

HDLU

,

online izložba

HDLU Zagreb ovog proljeća na portalu "Zagrebački likovni umjetnici" predstavlja 'Proljetnu virtualnu fotografsku izložbu članova HDLU Zagreb 2021'.

Izložene su fotografije iz prirode sa nedavnih izleta i šetnji članova HDLU Zagreb, na kojima su zabilježili proljetno buđenje biljnog i životinjskog svijeta, pejzaže uz more, jezera, rijeke, također i sljemenske šume i skrivene puteljke po kojima su se kretali.

Nakon burne i neizvjesne potresno-pandemijske godine, priroda je mnogima od nas pružila mjesto za regeneraciju i nove inspiracije za fotografe i slikare u našoj udruzi.

Već od ranije, HDLU Zagreb je kroz svoje "Free spirit" fotografske izlete i kolonije sa svojim članovima njegovao ekološko-umjetničku kulturu suživota sa prirodom i njezinim stvorenjima, a ove godine posebno nastavljamo sa tim trendom, potičući naše članove i prijatelje da što više borave u prirodi i zabilježe njezine transformacije na svojim fotografijama.

Izlagači: Vedran Bukovina, Ana Bušalić, Suzana Gajdek, Krešimira Gojanović, Valentina Kasapović, Kristinka Klarić, Ivana Kolić, Mira Kos, Stjepan Kulfa, Rada Marković, Jelena Martinović, Višnja Peter.

Više o izložbi možete naći OVDJE.

03.04.2021. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh