« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PROGNOZA ZA VIKEND

Prognoza za vikend - sunčan i ne previše vruć

Sunčano uz povremenu umjerenu naoblaku, taman toliko da temperature ostanu ugodne, ispod 30, ali opet dovoljno toplo za uživanje i kupanje

Pred nama je lijep i sunčan vikend
Pred nama je lijep i sunčan vikend (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

prognoza vremena

,

prognoza za vikend

,

vrijeme za vikend

Prognoza vremena za vikend ide na ruku ljubiteljima prirode, jer nas čeka pretežno sunčan i ne previše vruć vikend. U subotu će prevladavati sunčano uz povremeno umjerenu naoblaku. U kopnenom području ujutro mjestimice magla, a na Jadranu i u krajevima uz njega ponegdje malo kiše.

Vjetar većinom slab, a ujutro i prijepodne u Slavoniji do umjeren sjeverozapadni, na Jadranu mjestimice umjerena, na sjevernome dijelu i jaka bura i istočnjak. Najviša temperatura između 19 i 24, na Jadranu od 25 do 28°C. 

U nedjelju će također biti pretežno sunčano i vrlo toplo. U unutrašnjosti, uz mjestimice razvoj oblaka, kasno poslijepodne i navečer moguć je poneki pljusak s grmljavinom, posebice u najsjevernijim krajevima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu i jugo.

No, početak tjedna donijet će lagano osvježenje i pljuskove sve do srijede, a od četvrtka ponovno dolaze više temperature.

21.06.2014. 08:00:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh