« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
VRIJEME

Prognoza za vikend - kiša i oblaci

Što se tiče nedjelje, na Jadranu će biti djelomice i pretežno sunčano te uglavnom suho. U unutrašnjosti promjenljivo uz povremenu kišu, ponajprije na istoku zemlje

Nije baš neka prognoza ...
Nije baš neka prognoza ... (Arhiva)
Više o

vikend

,

vrijeme

,

prognoza vremena za vikend

Prognoza vremena za vikend ne ide na ruku onima koji ga planiraju provesti na otvorenom, naročito u kontinentalnom dijelu zemlje.

Za subotu meteorolozi predviđaju promjenljivo vrijeme na Jadranu, a u unutrašnjosti pretežno oblačno. Povremeno se očekuje kiša, osobito u istočnoj i gorskoj Hrvatskoj gdje mjestimice može biti i obilna.

I dalje vjetrovito uz umjeren, ponegdje i jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, a na sjevernom Jadranu umjerenu i jaku, mjestimice i olujnu buru, na srednjem i južnom dijelu sjeverac i sjeverozapadnjak. Temperatura zraka između 13 i 18, na Jadranu od 20 do 26 °C.

Što se tiče nedjelje, na Jadranu će biti djelomice i pretežno sunčano te uglavnom suho. U unutrašnjosti promjenljivo uz povremenu kišu, ponajprije na istoku zemlje. U drugom dijelu dana očekuje se postupni prestanak kiše te razvedravanje sa zapada.

Povremeno će puhati umjeren sjeverni vjetar, na Jadranu bura i tramontana, na srednjem i južnom dijelu još povremeno jaka. Najniža jutarnja temperatura između 11 i 16, na Jadranu od 16 do 21 °C. Najviša dnevna između 18 i 23, na Jadranu od 24 do 29 °C.

16.07.2016. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh