« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina
UVODNO PREDAVANJE

Probudi unutarnju sreću, zdravlje i kreativnost kroz Divine Health Program

Kada tijelu dovedemo dovoljnu količinu energije, kroz izvore energije kao što su san, kisik, voda, sunce, hrana i meditacija, omogućujemo si kvalitetniju aktivnost

Sjajno uvodno predavanje
Sjajno uvodno predavanje (Divine Energy Park)
Više o

Divine Energy Park

,

uvodno predavanje

,

Divine Health Program

Našem tijelu i umu je potrebna energija da bi mogli uspješno, pozitivno i bez napora djelovati u svojoj aktivnosti. Ako mozak ne dobiva dovoljno energije, on crpi energiju za svoj rad iz drugih organa i tako dodatno troši naše tijelo, koje je s vremenom podložno oblijevanju.

Kada tijelu dovedemo dovoljnu količinu energije, kroz izvore energije kao što su san, kisik, voda, sunce, hrana i meditacija, omogućujemo si kvalitetniju aktivnost i bolji odnos prema sebi i drugima.

Četvrtak 05.06.2014. u 18:30 sati

BIBLIOBAR cafe

Profil Mozaik Megastore knjižara, Bogovićeva 7, Zagreb

Što je Divine Health Program?

Ovaj program je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Zašto su vježbe disanja i meditacija bitne?

  • Jer disanjem snabdijevamo tijelo kisikom i eliminiramo preko 70% otpadnih tvari i toksine

  • Zato jer ispravnim disanjem najdjelotvornije čistimo krvotok i punimo tijelo energijom

  • Redovitom meditacijom smanjuje se količina kortizola (glavnog hormona stresa), opuštaju mišići, povećava koherencija mozga, harmonizira se živčani sustav, smanjuje depresija i napetosti

  • Znanstveno je dokazano da se meditacijom normalizira krvni tlak i otkucaji srca

Zato jer se disanjem i meditacijom povećava elan, sreća i mentalni potencijal

Naučite već na samom predavanju (u trajanju od 45 min) praktične savjete i korisne vježbe disanja, saznajte kako svakodnevno, uz pomoć jednostavnih, a vrlo efikasnih tehnika možete poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal i u potpunosti i napuniti ''baterije''.

Tko je Park Božanske Energije?

Organizacija koja djeluje već 15 godina u Hrvatskoj i Europi putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svijesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, raznih ekoloških akcija i humanitarnih koje provodimo u suradnji sa školama, udrugama kao što je Udruga Multiple Skleroze, Udruga za inkluziju, Udruge žena oboljelih od rajka dojke, udruga branitelja itd., te također u suradnji sa raznim školama, sirotištima i selima na području Indije i Indonezije gdje su sprovedeni edukacijski, humanitarni i ekološki programi sadnje drveća i zaštite okoliša.

Knjiga „Program Božanskog Zdravlja" u izdanju Parka Božanske Energije služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. U ovoj knjizi opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha kroz mnogo ilustracija, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, što je meditacija, što su pranajame i kojih vrsta ima, korištenje posta, sokova, uljne terapije i još mnogo toga...

Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite na sajmu svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni!

Više informacija u Parku Božanske Energije,

01/29 81 421, 091/16 17 540;

e-mail: info@divineenergypark.org;
www.facebook.com/DivineEnergyPark, @DivinEnergyPark

www.divineenergypark.org

04.06.2014. 10:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh