« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Novi termin

Probudi se! prebačen u Dom sportova

Odgođen koncert za slobodu medija, dobio je novi termin i mjesto događanja

Fotografija vijesti
Više o

zagreb-info

,

Probudi se!

Koncert koji je nedavno otkazan zbog nepovoljnih vremenskih prilika, odnosno uporne kiše u Zagrebu, održat će se u subotu 3. listopada u Maloj dvorani Doma sportova.

U sklopu projekta Probudi se! za slobodu medija nastupit će glazbenici koji su se i sami zalagali za promicanje slobode govora.

Koncert će obilježiti nastupi bosansko-hercegovačkih bendova Frenkie i Dubioza kolektiv, slovenskog Elvisa Jacksona, zatim hrvatskih imena poput Nereda, skupine Tak, Martine Vrbos, Mandrila i Vatre.

Dodjelu nagrada „Gušćje pero", za poseban doprinos u promicanju slobode govora, vodit će glumica Mara Borić, a sudjelovat će novinari Denis Latin, Aleksandar Stanković i strani gosti novinari.

Riječka grupa Mandrili za koncert je pripremila promociju videospota o korupciji koja će prikladno nadopuniti izložbu "Napadi na novinare".

Probudi se! je projekt kojim redakcija appeltreporta u suradnji s glazbenicima i ostalim umjetnicima želi osvjestiti građane o ulozi novinara, fotografa i snimatelja u društvu i opasnostima kojima se izlažu u svom radu.

Ulaz na koncert je besplatan. Početak je u 19 sati.

29.09.2009. 20:50:35
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZAKS
    05.10.2009. 17:40
    šteta što su promijenjeni izvođači i mjesto održavanja koncerta.baš sam se radovala tom koncertu na bundeku i najavaljenim izvođačima koji su tamo trebali nastupati
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh