« Fun
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
47 decibela

Priznala krivnju zbog preglasnog seksa

Jedna Britanka našla se u nevolji samo zbog toga što previše uživa u seksu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (BBC)
Više o

seks

,

buka

Caroline Cartwright stara 48 godina, priznala je antisocijalno ponašanje zbog ignoriranja upozorenja suda koja su se ticala prevelike buke koju je pravila. Ona je priznala da je to uradila u tri prilike.

Sudska naredba koju su dobili ona i njen muž Steve podrazumijevala je zabranu ˝galame, vrištanja i i vokalizacije na takvom nivou koji bi bio zakonski štetan˝, prenosi BBC.

Cartwrightsi žive u gradu Washingtonu na sjeveroistoku Engleske. Njihovi susjedi, pa čak i poštar, su se žalili na buku koju su oni proizvodili tijekom seksualnog odnosa. ˝Buka je zvučala tako kao da oboje imaju značajnu bol˝, izjavila je njihova susjeda Rachel dodavši da  ne može opisati buku jer nikad prije nije čula ništa slično tome.

Gđa Cartwright je tvrdila da nije bila u mogućnosti kontrolirati buku ali je pokušavala minimizirati situaciju upražnjavanjem seksa ujutro.

Prema izvještaju BBC-a, direktive Svjetske zdravstvene organizacije propisuju da je buka jačine od 30 decibela dovoljna da izazove poremećaje sna. Cartwrightovi su, međutim, pravili buku čiji je nivo bio na 47 decibela, rečeno je sudu a na osnovu mjerenja opremom koja je bila instalirana kod njihovih susjeda. Caroline Cartwright bit će osuđena 18. siječnja.

16.12.2009. 13:46:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh