« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
REGULACIJA PROMETA

Privremena regulacija prometa povodom Dana Svih Svetih

Kao i svake godine, za Sve Svete vrijedi privremena regulacija prometa zbog lakšeg dolaska do gradskih groblja javnim prometom

Kako do gradskih groblja u srijedu i četvrtak
Kako do gradskih groblja u srijedu i četvrtak (Arhiva)
Više o

regulacija prometa

,

Svi sveti

,

Dan mrtvih

Povodom obilježavanja Dana Svih Svetih na snazi je privremena regulacija prometa prema gradskim grobljima,  sukladno rješenju Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

 GROBLJE MIROGOJ

U srijedu 31.10.2012. i četvrtak 01.11.2012. od 7,30 do 21 sat:

1.zabranjuje se za sav promet motornim vozilima osim autobusa ZET-a, TAXI vozila, vozila invalida i vozila sa važećim posebnim dozvolama u Aleji H. Bollea, Mirogojskoj od Rockefellerove do Aleje Hermana Bollea i Remetskom cestom do Kamenitog stola.

2.taksi vozila i vozila s važećom posebnom dozvolom moći će se kretati jednosmjerno Mirogojskom cestom od Remetske prema kružnom toku te Alejom H. Bollea do Bijeničke.

3.taksi vozila  i vozila s važećom posebnom dozvolom mogu se kretati Remetskom od Mirogojske do južnog ulaza na parkiralište kod Krematorija te kroz parkiralište prema sjeveru, a vozila iz pravca sjevera (Kameniti stol) moći će ući na sjeverni ulaz parkirališta.

4.zabranjuje se promet motornim vozilima osim autobusa ZET-a, TAXI vozila, vozila invalida i vozila s važećim posebnim dozvolama  u ulici Kaptol, Vlaškom ulicom od Palmotićeve do Bakačeve, Bakačevom i Cesarčevom.

5.zabranjuje se parkiranje zapadno od raskrižja Vlaška- Kurelčeva.

6.određuje se jednosmjerni promet ul. Nova Ves od Vrančićeve do Degenove u smjeru juga

7.zabranjuje se lijevo skretanje iz Ribnjaka u Degenovu.

8.zatvara se za sav promet Bijenička od Srebrnjaka do Laščinske kbr.144, Laščinska od Laščinskog Borovca do Bijeničke.

9.određuje se jednosmjeran promet Bijeničkom ulicom od Aleje H. Bollea do Srebrnjaka (smjer sjever), kao i u ulici Srebrnjak od Bijeničke do kružnog toka u Petrovoj.

10.zabranjuje se parkiranje na Bijeničkoj cesti od Aleje H. Bollea do ulice Srebrnjak.

11.zabranjuje se desno skretanje iz Petrove u ulicu Srebrnjak.

U petak 2. 11. 2012. od 9 do 20 sati:

1.zabranjuje se za sav promet motornim vozilima osim autobusa ZET-a, TAXI vozila, vozila invalida i vozila sa važećim posebnim dozvolama Alejom Hermana Bollea i Mirogojskom od kružnog toka do Remetske ceste.


GROBLJE MIROŠEVEC

 U srijedu 31.10.2012. i četvrtak 01.11.2012. od 7,30 do 19 sati:

1.zabranjuje se promet za motorna vozila osim autobusa ZET-a, TAXI vozila, vozila invalida i vozila sa važećim posebnim dozvolama Oporovečkom od Ljubijske do Grižanske.

2.zabranjuje se promet za motorna vozila osim autobusa ZET-a, TAXI vozila, vozila invalida i vozila sa važećim posebnim dozvolama, Grižanskom od Deanovićeve do Oporovečke.

3.zabranjuje se promet za motorna vozila osim autobusa ZET-a, TAXI vozila, vozila invalida i vozila sa važećim posebnim dozvolama u Novačkoj od Potočke do Ulice Pesteri.

4.zatvara se za sav promet Aleja Tišine, Mirna ulica i Mramorni prilaz.

5.zatvara se za sav promet zona raskrižja Stara Oporovečka - Aleja Tišine i Oporovečka -Grižanska - Aleja Tišine.

6.Određuje se jednosmjeran promet ulicom Mirka Deanovića u smjeru istoka.

U petak 2.11.2012. od 7 do 19 sati:

1.zabranjuje se sav promet motornim vozilima Alejom Tišine, osim autobusa ZET-a, TAXI vozila, vozila invalida i vozila sa važećim posebnim dozvolama.

GROBLJE MARKOVO POLJE 

U petak 02.11.2012., subotu 03.11.2012. i nedjelju 04.11.2012. od 6 do 20 sati:

1.promet će se odvijati jednosmjerno u Aleji Mira i Vugrovačkoj ulici (na dijelu od  Zlatarske Varaždinske) do  smjeru istoka.

2.zabranjuje se parkiranje i zaustavljanje vozila u zoni raskrižja Zlatarske ulice i Aleje Mira te na Varaždinskoj cesti u zoni raskrižja sa Vugrovečkom ulicom.

U srijedu 31.10.2012. i četvrtak 01.11.2012. od 6 do 19 sati:

1. zabranjuje se promet za motorna vozila osim autobusa ZET-a, TAXI vozila i vozila sa važećim posebnim dozvolama u Vugrovečkoj od Varaždinske u Popovcu do parkirališta na groblju Markovo polje.

2. zabranjuje se promet za motorna vozila, osim vozilima invalida u Aleji mira od Zlatarske do parkirališta na groblju Markovo Polje.

3.zabranjuje se parkiranje na parkiralištu kod groblja te u zoni raskrižja Zlatarske ulice i Aleje Mira.

30.10.2012. 15:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh