« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 13 godina
ZABORAVITE NA TABLETE

Prirodno protiv bolova

Jedite trešnje, kokice bez maslaca, pijte čaj od đumbira i kupajte se u eteričnom ulju od mente

Trešnje
Trešnje (Deviantart)
Više o

tablete

,

đumbir

,

trešnje

,

lijek protiv bolova

,

ulje od mente

Tabletama protiv bolova najčešće možete naštetiti svojem tijelu, pogotovo jetrima ako tablete koristite redovito. Rješenja koja nudi portal Savjeti-hr isključivo su temeljena na prirodnim mehanizmima, a sigurno će vam pomoći da brzo i učinkovito eliminirate bolove.

Bolove i umor u mišićima možete eliminirati jedući trešnje. Trešnje su bogate antocijaninom koji pomaže tijelu u ublažavanju upala i bolova. Popijte čašu prirodnog soka od trešanja bez dodataka šećera ili pojedite šaku trešanja sljedeći put kad vas nešto zaboli.

Da biste ublažili menstrualne grčeve i bolove popijte dvije šalice čaja od đumbira i to svaki dan za vrijeme menstrualnog ciklusa. Đumbir sadrži sastojak koji se zove gingerol koji blokira reprodukciju leukotriena - hormona koji jačaju bolove.

Bolove u tijelu (istegnute mišiće i bolove u leđima) liječite kupkom uz dodatak eteričnog ulja od mente. To ulje ima antistresna i antiupalna svojstva. Dozirajte 10-15 kapi u kupku za brzo djelovanje.

Jedite neposoljenu hranu i kokice bez maslaca da biste ublažili bolove, nelagodu i stres. Kokice sadrže visoku razinu triptofana - hormona ugode.

18.05.2011. 16:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh