« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine
SJAJNO!

Prirodna tabletica za dobar dan

Tajna ovakvog dobrog dana je skrivena u CBD-u poznatijem kao kanabinoid vlakana industrijske konoplje

Maznite si jednu svako jutro :)
Maznite si jednu svako jutro :) (Arhiva)
Više o

tablete

,

kanabinoidi

,

prirodni pripravci

,

CBD

Bolja osoba bit ćete jer će vam i dan biti bolji. Uz takvu tableticu lakše ćete prolaziti kroz, doslovno, sva sranja, koja vam život, nadređeni, partneri, klijenti ili kolege stavljaju pred vas. Dan će vam biti mirniji, staloženiji, ali naposljetku vi ćete biti mirniji, staloženiji, sretniji, koncentriraniji i što je najbitnije bez stresa. Biti će te bolja osoba.

Tajna ovakvog dobrog dana je skrivena u CBD-u poznatijem kao kanabinoid vlakana industrijske konoplje.

Prije nego razočarano zatvorite ovaj članak savjetujemo da ipak nastavite čitati i spomenimo samo da je ovo ipak relativni rođak THC-u kojeg također pronalazimo u istoj biljci koju poznajemo kao indijska konoplja odnosno marihuana.

Ako pak vas muči ta činjenica da su ovo dvoje rođaci i zbog toga sve skupa stavljate u istu kantu, a mnogi neupućeni to vole raditi, savjetujemo da istog trenutka u tu istu kantu stavite i vaše omiljeno, ili ne, pivo. Naime, pivo kao takvo sadrži hmelj. Hmelj je iznimno bitan dodatak pivu i bez hmelja pivo ne bi bilo pivo kakvog ga poznajemo i volimo. No, sigurno niste znali da je i hmelj ne tako daleki rođak naše konoplje.

Nadalje sami naziv govori da se radi o ekstraktu ulja iz industrijske konoplje, a industrijska konoplja, za razliku od indijske konoplje (marihuane) ne sadrži THC ili ga sadrži iznimno malo tako da nema psihoaktivnog učinka na organizam.

Stoga generalna razlika je u tome što je marihuana bogata THC-om, a manje bogata CBD-om, dok je konoplja kao takva puno bogatija CBD-om, a manje bogata THC-om. Neke sorte industrijske konoplje, a koje su bogate CBD-om, uopće ne sadrže THC.

Više pročitajte na portalu gentleman.hr

13.01.2018. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh