« Znanost
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
HMM :)

Primamo li poruke od izvanzemaljaca?

Znanstvenici su zabilježili vrlo neuobičajene poruke iz dubine svemira i smatraju da bi mogle dolaziti od - izvanzemaljaca

Javljaju li nam se izvanzemaljci?
Javljaju li nam se izvanzemaljci? (Shutterstock)
Više o

izvanzemaljci

,

poruke

,

signali

Prilikom pretrage neba, što je obuhvaćalo promatranje 2,5 milijuna zvijezda, zabilježeno je neobično ponašanje kod 234. Kako nisu znali o čemu se radi, pripisali su signale - izvanzemaljskoj inteligenciji.

"Utvrdili smo da ovi signali imaju točan oblik [izvanzemaljske inteligencije] kakav smo predvidjeli u prijašnjim objavama i zato smatramo da su u skladu s ovom hipotezom", navode u novom članku u astronomskom časopisu Publications of the Astronomical Society of the Pacific dvojica znanstvenika Sveučilišta Laval u Quebecu.

EF Borra i E Trottier naslovili su taj članak: "Signali vjerojatno dolaze od izvanzemaljske inteligencije", ali navode i da je nužno daljnje istraživanje, jer je prerano reći da se radi o izvanzemaljskom životu.

Međunarodni protokoli nalažu potvrdu ovako važne i prijelomne informacije kroz neovisne timove, koji bi koristili bar još jedan vlastiti teleskop. Prije potvrde ovakve informacije nužno je iscrpiti sva ostala objašnjena, ističe Independent

26.10.2016. 11:30:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh