« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
TEST

Prijavite svoj pilot na TEST!

Mladi, stari, srednji i ostali redatelji, producenti, scenaristi i zanesenjaci televizije, naprijed

Prijavite svoj pilot serije i postanite slavni
Prijavite svoj pilot serije i postanite slavni (TEST)
Više o

test

,

pilot serije

,

Pilotska revija

Imate pilot emisiju koju ste ponudili nekoj od hrvatskih televizija i oni su vas odbili??? Mi vas čekamo s rukama, nogama i frizurama u zraku!

PRIJAVITE SE NA PIR - PILOTSKU REVIJU!

PIR - Pilotska revija održat će se tijekom TEST!0→1, Međunarodnog festivala studentskog kazališta i multimedije, koji je ove godine planiran u tajmingu 13.- 16.04. 2011. u Zagrebu.

TEST! - prostorije SC-a

PIR - PILOTSKA REVIJA - kino Europa

Što je pilot?

Pilot (epizoda), također poznata i kao probna epizoda ili premijera serije je prva epizoda neke TV-serije. Izrađuje se kao proba, da bi se vidjelo hoće li serija "uspjeti" i hoće li se kasnije moći još više realizirati. Ona je prvi korak izrade neke televizijske serije. Televizijske kuće koriste pilote da vide je li sadržaj zanimljiv i određuju hoće li se moći uspješno nastaviti snimati i koristiti. Nakon što pogledaju "uzorak" serije također određuju vrijedi li uložiti novac i vrijeme na takvo što.

Pilot emisije, s druge strane, mogu nekada biti javno emitirane u nastojanju da se testira eventualna buduća gledanost odnosno reakcije oglašivača. (izvor: Wikipedia)

Hrabro i pod geslom: "To je preinteligentno za hrvatskog gledatelja!" (riječi jednog  istaknutog hrvatskog producenta, prilikom odbijanja pristiglih pilota na javnu televiziju), pošaljite nam svoje odbijene pilote ili ih inspirirani povijesnim trenutkom tek napravite!

Mrtva linija (deadline) za prijavu na natječaj je utorak, 01.ožujka 2011.

Svoje radove možete poslati na adresu: Festival Test! (Za PIR), Studentski centar, Savska cesta 25, 10000 Zagreb

Točni termini održavanja PIR-a - Pilotske revije u kinu Europa, bit će objavljeni tijekom promotivnih aktivnosti za festival TEST!0→1.

Kontakt za sve informacije: Ivana Percl, ipercl@gmail.com, GSM 095 88 30 433.

Ideja i selekcija: Mario Kovač

Organizacija: Ivana Percl + TEST!0→1tim.

08.02.2011. 08:06:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh