« Film
objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana
PRIJAVITE SE!

Prijavite se za ZagrebDox Pro

Predavači, stručnjaci i gosti programa ZagrebDox Pro neki su od najznačajnijih europskih autora, producenata i prikazivača

ZagrebDox Pro
ZagrebDox Pro (Arhiva)
Više o

ZagrebDox Pro

,

prijave

ZagrebDox Pro je petodnevni program koji objedinjuje analizu prijavljenih projekata, preporuke i sugestije za njihov daljnji razvoj. Program uključuje studije slučajeva, grupne i pojedinačne razgovore sa stručnjacima iz industrije, majstorska predavanja, posebne filmske projekcije i okrugle stolove.

Predavači, stručnjaci i gosti programa ZagrebDox Pro neki su od najznačajnijih europskih autora, producenata i prikazivača. Jednom će projektu, odlukom žirija, biti omogućeno online mentorstvo s odabranim vodećim stručnjakom iz područja kreacije i produkcije dokumentarnih serijskih djela

Na događanjima otvorenima za javnost sudionici će razmjenjivati znanja i iskustva s vrhunskim europskim, svjetskim i hrvatskim stručnjacima iz područja dokumentarne produkcije, distribucije i promocije s posebnim fokusom na dokumentarna serijska djela. Na radionici mogu sudjelovati redatelji i producenti. 

Na ZagrebDox Pro mogu se prijaviti dokumentarna serijska djela iz cijeloga svijeta i u različitim fazama razvoja produkcije i finalizacije. Projekti iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije, a koji se tematski bave regijom i/ili projekti koji traže koproducenta iz jedne od tih zemalja, imaju prednost u odabiru.

Pravilnik ZagrebDox Pro-a dostupan je ovdje.

Zainteresirani kandidati za radionicu prijavljuju se ispunjavanjem i slanjem obrasca za prijavu.

24.01.2024. 12:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh