« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
POZIV

Prijavite radove za sudjelovanje na OHOHO festivalu

OHOHO festival u 2019. godini održava se u periodu 20.-25.lipnja, u AKC Medika, prijavite svoje radove!

Prijavite svoje radove!
Prijavite svoje radove! (AKC Attack)
Više o

AKC Attack

,

OHOHO festival

Autonomni kulturni centar Attack revitalizirao je u 2019. OHOHO festival. OHOHO festival u 2019. godini održava se u periodu 20.-25.lipnja, u AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb). U okviru festivala otvorena su dva poziva za sudjelovanje, namijenjena likovnim umjetnicima/cama.

>> OHOHO poziv 1 >>

Poziv na dostavu kratkog stripa namijenjen je autorima/cama kratkih stripova koji žele sudjelovati u novom fanzinu OHOHO festivala.

Obzirom da se ovogodišnje festivalsko izdanje odvija upravo u vrijeme proslave Dana antifašističke borbe (22.6.), festival i tema natječaja za kratki strip tematski su povezani sa tim danom.

Rok za dostavu prijava i radova je: 18.6.2019.

Detalji o temi i načinu prijave: https://attack.hr/poziv-na-objavu-kratkog-stripa-u-ohoho-fanzinu/

>> OHOHO poziv 2 >>

Poziv na oslikavanje u OHOHO festivalu namijenjen je umjetnicima/cama koji/e dosad nisu imali/e priliku crtati na većim formatima.

Aplikacije se dostavljaju e-mailom, uz primjere nekoliko radova. Po selekciji autorskih prijedloga, festival osigurava boje i podlogu za oslikavanje (a kistove i dodatne materijale umjetnici/e donose sami/e).

Rok za dostavu prijava i skica je: 10.6.2019.

Kontakt za upite i dostavu skica: ohoho@attack.hr

----------

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi - crtačke akcije, radionice, rezidencija, izložba - usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.

Teme OHOHO festivala u 2019. su subverzija i aktivizam.

U okviru festivala moći ćete vidjeti izložbu stripa, sudjelovati u oslikavanju zidova i strip tabli, sukreirati OHOHO zine, te biti dio tribine na temu aktivizma u stripu.

https://attack.hr/ohoho-2019/

OHOHO 2019. financijski je podržan sredstvima Grada Zagreba, Zaklade Kultura nova te Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

07.06.2019. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh