« Biznis
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
POŽURITE

Prijava tražbina Agrokoru do 11. rujna

Tek po isteku toga roka počinje teći rok od 60 dana za objavu jedinstvenih tablica prijavljenih tražbina, priopćeno je iz Agrokora

Sredite papirologiju
Sredite papirologiju (Arhiva)
Više o

Agrokor

,

11. rujna

,

rok

,

prijava tražbina

Krajnji rok da vjerovnici Agrokora i 77 njegovih povezanih društava prijave svoje tražbine istječe 11. rujna, a tek po isteku toga roka počinje teći rok od 60 dana za objavu jedinstvenih tablica prijavljenih tražbina, priopćeno je u petak iz Agrokora.

U priopćenju se podsjeća da je Trgovački sud u Zagrebu u četvrtak, 17. kolovoza, donio rješenje i zaključak kojim se izvanredni povjerenik upućuje dostaviti Sudu jedinstvene tablice prijavljenih tražbina vjerovnika i tablice razlučnih i izlučnih prava.

Rješenje i zaključak su doneseni sukladno podnesku izvanredne uprave kojim je traženo produljenje roka za objavu jedinstvenih tablica utvrđenih tražbina kako bi se obuhvatile sve kompanije koje su ušle u postupak izvanredne uprave različitim rješenjima suda u ukupno četiri rješenja, navode iz Agrokora.

Budući da sud ne može dozvoliti produženje rokova koji su propisani zakonom, naglašavaju iz Agrokora, dao je uputu izvanrednom povjereniku kako da postupi u ovoj situaciji.

21.08.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh