« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
COOL

Priče iz davnine - unikatne tkanine

Tkanine se izrađuju prema narudžbi i želji klijenta, prilagodljive su u izboru boja, tekstura, materijala i dimenzija, bez kompromisa su izrađene od najboljih materijala

Sjajne unikatne tkanine
Sjajne unikatne tkanine (Petra Peharec)
Više o

priče iz davnine tkanine

,

unikatne tkanine

Ideja je bila posuditi priču iz vlastitoga djetinjstva, te je utkati u kolekciju koja ne slijedi trendove i napraviti unikatne visokokvalitetne tekstilne tvorevine koje mogu zadovoljiti najzahtjevnije estetske zahtjeve klijenata.

Tkanine se izrađuju prema narudžbi i želji klijenta, prilagodljive su u izboru boja, tekstura, materijala i dimenzija, bez kompromisa su izrađene od najboljih materijala s dodirom iluzorne fantazije inspirirane zbirkom pripovijedaka "Priče iz davnine" Ivane Brlić-Mažuranić.

Zbirka pripovijedaka predstavlja tajanstveni svijet, koji je izmaštan, jednako kao i stvaran s motivima mitološke mudrosti i stvarnoga svijeta, slavenskom mitologijom.

Projekt koji je nastao na temelju bajke, inspiriran prije svega prirodom i njenim različitostima iz 8 različitih priča, u kojem se ni jedna tema iz bajke ne ponavlja.

Detalje o tkaninama možete dobiti na sljedećem kontaktu:

Sanabel Decor by Petra Peharec
mob: +385 95 5692 537
email: peharec.petra@gmail.com
web: www.sanabeldecor.com

06.03.2014. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh