« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ZAPAMTITE

Prepoznajte znakove horoskopa po profilnim fotkama na Fejsu

Svaki znak horoskopa ima neke svoje specifične karakterne crte koje se vrlo lako mogu prepoznati na fotkama profila na Facebooku

Profilna fotka odaje vaš znak horoskopa
Profilna fotka odaje vaš znak horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Facebook

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

slike profila

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan će za fotku na Fejsu staviti nešto smiješno ili neku čudnu životinjicu i neće to mijenjati često, a svoju fotografiju će staviti rijetko koji, i to neku u društvu. Uglavnom, Ovnovi nisu neki ljubitelji Facebooka.

Bik će za profilnu fotku izabrati onu na kojoj je sam sebi najljepši i neće je nikad promijeniti. Facebook mu je prilično ugodno mjesto, no ponekad može malo tlačiti prijatelje pjesmama ili videom za koji on misli da je urnebesno smiješan.

Blizanci vole humor, pa i na svoj račun, tako da će na njihovom profilu lako biti neka fotka na kojoj ismijavaju sami sebe. Kako često mijenjaju mišljenje, tako mijenjaju i profilne fotke koje su uvijek prirodne, Photoshopa ni u tragovima.

Rak će birati fotku za profil ako treba i danima, sve kako bi izazvala najviše pozitivnih komentara prijatelja. Nerijetko će takva biti iz djetinjstva, pa će zbunjeni prijatelji pogađati tko je to zapravo.

Lav voli impresionirati u svakoj prilici, pa tako će i na Facebook postaviti fotku koja pokazuje njegovu otmjenost i stil, jer on tu društvenu mrežu vidi isključivo kao sredstvo njegove promocije. Fotke mijenja često jer želi što više lajkova.

Djevica će rijetko postaviti sliku svog lica, a ako se takva i pojavi, u pozadini će biti neki idililčni pejzaž. Djevice vole putovanja i krajolike, pa će tako relativno često postavljati fotke takvog sadržaja.

Vaga mora na profilu imati najbolju i najljepšu fotku, tako da se neće libiti tražiti frenda fotografa da opali par komada kako bi mogla odabrati onu koja joj se najviše sviđa. Vagu ćete prepoznati po tome što mijenja fotke na profilu u skladu s trenutnim raspoloženjem.

Škorpion voli biti tajanstven, a kako mu je seks stalno na pameti, fotka će naravno biti i misteriozna i seksi. Najsretniji će biti ako dobije gomilu pohvalnih komentara i ostavit će je da stoji jako dugo.

Strijelac će na profil postaviti jednu fotku, i na njoj će biti baš takav kakav je, bez ikakvog poziranja ili uljepšavanja. No, zato možete očekivati pravu poplavu albuma s putovanja kojima se voli hvaliti.

Jarac je u stanju fotku profila mijenjati češće od Blizanaca, no svaki ga put to košta puno vremena, jer prava fotka mora pokazivati što on u životu radi i naglasiti njegov oštar pogled.

Vodenjak će najviše postavljati fotke na kojima su omiljene poznate ličnosti ili djela omiljenih umjetnika. Profil mijenja i ažurira često, jer je to sjajan način za zaobilazno obavještavanje prijatelja u kakvom je raspoloženju i što se s njim zbiva.

Ribe su i na Fejsu najromantičnije, što se može prepoznati na prvih pogled - fotke su slatke i simpatične. Statusi se ažuriraju često, više puta dnevno, a prepuni su pjesama i slika koje su usmjerene na raznježivanje prijatelja. I skupljanje lajkova.

11.03.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh