« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
OBEĆANJA, OBEĆANJA...

Premijerka priča priče o Salonitu i HEP-u

Vlada će se držati obećanja danih radnicima Salonita, a od HEP-a se očekuje pozitivne rezultate, izjavila je Jadranka Kosor

(Davor Žunić/Cropix)
Više o

Vlada

,

HEP

,

Jadranka Kosor

,

Salonit

Premijerka Jadranka Kosor danas je odgovarajući na novinarske upite izjavila kako nema službene informacije o otkazima zaposlenih u Salonitu, no može reći da će se Vlada RH držati svega što je u vezi s tom tvrtkom dogovoreno i potpisano.

Regionalni povjerenik HUS-a za Dalmaciju Jozo Marić i povjerenik HUS-a u Salonitu Marko Mikačić danas su naime ustvrdili kako je na jučerašnjem sastanku sa stečajnim sucem Jozom Ćaletom i stečajnim upraviteljem Mirkom Kozinom dovedeno u pitanje dogovoreno produljenje ugovora o radu jer Ćaleta za to ne želi dati suglasnost.

Premijerka je također na novinarski upit u vezi s tvrdnjom Hrvatskoga elektrogopodarskog sindikata (HES) da novoimenovani predsjednik Uprave HEP-a Leo Begović nema potrebne kvalifikacije da vodi tako veliku tvrtku istaknula kako nema potrebe za daljnjim komentarima te da je vlada svoje o tom pitanju rekla. Dodala je kako sada treba samo nastaviti raditi i da ona uskoro očekuje pozitivne rezultate u HEP-u. (hina/metro-portal)

24.09.2009. 16:44:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh